Website Diensten

Het bouwen van een eigen website is vaak een onderschatte zaak. Ook veel ondernemers zijn in de veronderstelling dat hun “handige neefje dat wel even doet”. De complexere taken, zoals het optimaliseren voor zoekmachines, komen pas later aan de orde. Hier is namelijk redelijk wat kennis voor nodig.

Hoe kunt u uw website geschikt maken voor mobiele gebruikers? Kunnen bezoekers goed navigeren op uw website? Is de huisstijl van uw website geschikt en blijft deze stijl ook in de toekomst bruikbaar? Kunt u dit ook allemaal laten uitvoeren door uw handige neefje? SEWEB.nl overlegt alles met zijn opdrachtgever. Als u zelf foto’s of teksten wilt aanleveren dan is dat prima. Ook uw bedrijfslogo nemen we graag op in de website. Als u nog geen eigen logo heeft dan kunnen we er ook een voor u laten ontwikkelen.

Website Maken

Tegenwoordig worden de meeste websites gemaakt met behulp van een content management systeem (CMS). Het plaatsen van nieuwe teksten en foto’s is nu kinderspel. Vroeger was dat wel anders en moesten teksten in HTML pagina’s en CSS worden geschreven. Met javascript en PHP kon u allerlei functionaliteit aan de statische HTML pagina’s toevoegen.

Website herstellen

Als u problemen ondervindt met uw website kunt u contact met ons opnemen. We onderzoeken de website, analyseren het probleem voor u en zoeken naar een oplossing. Ook scannen we, indien nodig, de website kunnen op virussen en malware. Mogelijk zijn er bepaalde modules kapot gegaan en dienen die eenvoudigweg opnieuw geïnstalleerd te worden. We komen er samen met u uit.

Website Opfrissen

Veel bedrijven hebben nog een HTML website omdat ze jaren geleden tot de eerste early adopters behoorden die een website lieten bouwen. Als deze website nog steeds zijn nut bewijst, dan is het niet makkelijk om daar afscheid van te nemen. Het aantal designers dat zich nog durft te wagen aan een ingewikkelde HTML-website neemt echter af. Bij Seweb kunnen wij u daarbij wel helpen. Wij kunnen vlot uit de voeten met de HTML5, CSS3, javascript en PHP code op uw website. Ook kunnen we hem converteren naar een CMS omgeving indien wenselijk.

Extra Functionaliteit

Ook als u extra functionaliteit wilt toevoegen aan uw site, zoals een enquête, een formulier, een forum of een webshop, bent u bij ons aan het juiste adres. Soms is wat opfrissen of geschikt maken voor mobiele apparaten al voldoende om er weer een paar jaar tegenaan te kunnen gaan.