SEO Diensten

U kunt nog zo’n mooie website laten bouwen, maar als hij niet vindbaar is door Google of de concurrerende zoekmachines, dan zijn alle moeite en uitgaven voor niets geweest. Dat is uiteraard jammer. Naast het zo goed en opvallend mogelijk bouwen van uw website is SEO, de zoekmachine-optimalisatie, een super belangrijk aspect van elke website.

Bij SEO spelen tal van factoren een rol. Google inventariseert alle websites ter wereld en plaatst vervolgens de sites die overeenkomsten vertoont met de gewenste zoektermen in een lijst. Deze lijst resulteert in de zoekresultaten pagina’s. Maar hoe komen die resultaten daar? En wat bepaalt wie bovenaan staat? Google zelf doet daar heel geheimzinnig over. We kunnen echter door onderzoek achterhalen welke factoren Google belangrijk vindt. Vervolgens gaat iedere webdesigner aan de slag om zijn websites in te richten volgens de onofficiële richtlijnen die Google belangrijk acht. Momenteel vind Google goede content op de website erg belangrijk. Teksten worden geoptimaliseerd met behulp van enkele keywords. De beste zinnen zijn goed leesbaar en vooral niet te lang. Bijkomend kijkt Seweb alle andere cruciale factoren voor nu na.

Lokale Zoek Strategie

Verder focussen we voor u op een lokale zoekstrategie, waarbij uw bedrijf en plaatsnaam bepaalt of u gevonden wordt in Google. Indien dat nog niet het geval is, krijgt u van ons teksten die zo geschreven zijn waardoor uw website in de toekomst wel vindbaar wordt.

Google Maps

Een plekje in Google Maps doet wonderen voor uw positie in de zoekresultaten. Ten slotte is het ook erg belangrijk om alle teksten op uw website voor SEO te optimaliseren. Dit geldt eveneens voor de afbeeldingen en embedded video clips. Zorg ervoor dat keywords terug te vinden zijn in alt-tags en title tags.

Betaalde Zoekopdrachten

Wij kunnen u ook helpen bij het opzetten van een google AdWords campagne. Dit houdt in dat voor bepaalde zoektermen uw website bovenaan de zoekresultaten zal staan. Als er op uw advertentie wordt geklikt dan zal u google per klik betalen. De prijs per click hangt af van hoe concurerend de zoekwoord is waarop u gevonden wilt worden.

Snelheid van Website

Ook de snelheid waarmee een website geladen wordt vindt Google heel belangrijk. De tijd die bezoekers op uw website doorbrengen wordt meegenomen in de website ranking. Hoe sneller uw website wordt geladen, des te kleiner de kans is dat bezoekers uw website links laten liggen en het bij een ander website nog een keer proberen.

Links Bouwen

We zorgen voor linkbuilding. In de praktijk linken we uw website aan andere websites. Uw relevantie stijgt per slot van rekening als andere websites promotie voor u voeren.

Content Optimaliseren

het optimaliseren van de tekst op uw website voor SEO is ook heel erg belangrijk. Dit geldt eveneens voor de afbeeldingen en embedded video clips. Zorg ervoor dat keywords terug te vinden zijn in alt-tags en title tags.

Waarom is uw SEO positie zo belangrijk?

Een hoge positie in Google betekent dat uw website gezien wordt door potentiële bezoekers. Een deel van de internetgebruikers klikt op uw website. Als u op pagina 65 van Google staat, maakt u bij benadering 0% kans dat u nog iemand via Google binnenhaalt op uw website. Tenzij u hoog kunt scoren op de juiste keywords. Uw positie bepaalt dus het aantal bezoekers op uw website en veel bedrijven hopen deze bezoekers te converteren in klanten en hierdoor meer omzet te draaien. U beseft het hopelijk! SEO optimalisatie is zowaar belangrijker dan hoe mooi uw website is. Maar let op! Ook deze esthetische factor is belangrijk. Het oog van de binnenkomende bezoeker wil ook wat. Als uw website er niet uitziet, is de bezoeker binnen de seconde weer weg.

Het succes van uw website draait om deze factoren:

  1. Vindbaarheid op Google (SEO of door middel van betaalde SEA)
  2. Bezoekers aantrekken die langere tijd op uw site vertoeven omwille van het aantrekkelijk design, vlotte navigatie, UX, en mobile first design.
  3. Bezoekers verleiden tot een aankoop (conversie.)