Website Beveiliging

Het beveiligen van je website is heel belangrijk. Wij kunnen uw website beveiliging controleren en eventueel verbeteren. Heeft u toch last van malware of spam op uw website dan kunnen wij u daarbij ook helpen.

Wij kunnen uw website in onderhoud nemen en preventief voorzien van de laatste security updates. Voordat wij een website in onderhoud nemen voeren wij eerst een uitvoerig analyse uit, om de huidige staat van uw website in kaart te brengen. Stap 2 is om een overzicht te maken wat er moet gebeuren om uw site weer veilig te maken en tevens ook probleem vrij. Na het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen wij uw website in onderhoud nemen en preventief voor u bijwerken.

Website Audit

Bij Seweb kunt u ook terecht voor een audit van uw website. We scannen uw website op malware, virussen en kijken ook naar de software patches die beschikbaar zijn voor uw CMS (Wordpress etc.). Heeft u geen Wordpress of ander CMS in gebruik, maar maakt u gebruik van HTML en PHP/JS? Dat is geen enkel probleem! Ook deze kunnen wij scannen en analyseren.

Website Herstellen

Bij het ondervinden van problemen op uw website kunt u het beste gelijk contact met ons opnemen. Wij zullen het probleem voor u analyseren en in kaart brengen wat er moet gebeuren om het op te lossen. Wat wij vaak zien is dat na oplevering van een website er geen onderhoud meer wordt verricht. U kunt dit het beste vergelijken met een auto. Als u geen onderhoud verricht aan uw auto dan zal dat een keer fout gaan.

Virus & Malware Verwijderen

Heeft u een virus of malware op uw website staan? Of komt u niet meer binnen op uw Wordpress of CMS systeem? Dan is deze mogelijk gehackt. Als u een backup heeft dan kunnen wij u helpen om weer zo snel mogelijk online te gaan. Als u geen backup heeft dan kunnen wij wel voor u uw server virus/malware vrij maken en de wachtwoorden van uw CMS aanpassen.

Wordpress Security Updates

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij ook Wordpress websites kunnen updaten. Bij Seweb houdt kunnen wij uw template en plugins updaten naar de laatste versie. Vaak zijn bepaalde plugins al jaren niet meer ge-update door de makers van de plugin. Wij kijken ook graag met u mee naar nieuwe plugins die actueel zijn en daardoor ook beveiligd tegen de laatste security problemen.